NA VRHU ATOSA

Blog

Poštovani, u pratećim tekstovima ćemo pokušati da Vam približimo teme koje se odnose na našu delatnost.

Newsletter

Prijavite se na newsletter

Ključne reči

Povodom jubileja - 20 godina od osnivanja ATTOS-a i 30 godina rada u delatnosti, naše kolege su bile u poseti Svetoj Gori.

U ekipi su bili naše kolege: Dalibor Bundalo, Dragan Radovanović, Dragan Veir, Predrag Kašiković, kao i prijatelji naše firme: vojni sveštenik Rečne flotile Vojske Srbije Selimir Vagić, major Dejan Puškarević pripadnik rečne flotile vojske Srbije, Predrag Šolaja iz firme "Šole" iz Bačke Palanke i Nikola Masal iz firme "Led studio" iz Novog Sada.

Na pokloničkom putovanju najpre su boravili u manastiru Pantelejmon. Posle prisustva Liturgiji i pričešća odvažili su se da se popnu na vrh planine Atos sa namerom da na tom mestu dočekaju praznik Preobraženja Gospodnjeg.

Nakon 18 sati napornog penjanja i savladavanja uspona, požara koji je zahvatio planinu Atos i izuzetno jakog vetra koji je duvao na visinama preko 1500 metara nadmorske visine USPELI SU da stignu na vrh Atosa.

U ranim jutarnjim satima 19. avgusta dobili smo informaciju da je ekipa savladala sve prepreke i da je na vrhu, a uskoro su nam stigle i prve fotografije na koje smo svi ponosni.

Meni
Pozovite nas
Maloprodaja:021410699Veleprodaja:021419999