O nama


ATTOS d.o.o. Novi Sad je privredno društvo specijalizovano za proizvodnju i distribuciju delova i komponenti za merenje, regulaciju i indikaciju temperature i pritiska u oblasti bele, grejne i merno-regulacione tehnike.

Na tržištu ATTOS je prepoznatljiv po proizvodima kao što su  regulacioni i sigurnosni termostati, termički osigurači, termometri, signalne sijalice itd. Proizvodnja je organizovana na fleksibilan način, što znači da u kratkom roku karakteristike proizvoda budu prilagođene različitim odnosno specifičnim zahtevima kupaca.

Pored sopstvenih proizvoda, ATTOS plasira na tržištu i komponente dugogodišnjih poslovnih partnera, koje dopunjuju potrebe proizvođača bele i grejne tehnike, servisa i prodavnica rezervnih delova, tako da,  za svaki konačan proizvod može ponuditi čitav paket proizvoda iz gore navedene oblasti.

 Uz tradiciju i iskustvo stečeno od 1992. godine, ATTOS je danas najviše orijentisan ka tržištu:

  •     Proizvođača bele tehnike i malih aparata za domaćinstvo
  •     Proizvođača bojlera i kotlova
  •     Proizvođača profesionalnih aparata
  •     Servisa bele i profesionalne tehnike
  •     Prodavnica rezervnih delova za belu i profesionalnu tehniku

Više od 10.000 različitih artikala dostupni su kupcima u našem prodajnom centru u Novom Sadu.
Komponente koje nisu u redovnoj ponudi ATTOS-a u najkraćem mogućem roku nabavljamo od naših partnera iz Slovenije, Italije, Nemačke i ostalih zemalja EU… i na taj način zadovoljavamo potrebe naših kupaca.

Distribuciju komponenti obavljamo svakodnevno sopstvenim vozilima i express poštom.

Meni
Pozovite nas
Maloprodaja:021410699Veleprodaja:021419999