Uslovi korišćenja

Opšti uslovi korišćenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja web sajta www.attos.rs . Korišćenjem web sajta prihvatate uslove korišćenja i da sve sadržaje koristite isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Vaši lični podaci se koriste u skladu sa politikom “Privatnosti podataka”.

U daljem tekstu fizička i pravna lica će biti oslovljavana kao kupci, dok će ATTOS biti oslovljavan kao prodavac.

ATTOS d.o.o. poseduje autorska prava na sve sadržaje web sajta www.attos.rs. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem istih i podložno je tužbi.

ATTOS d.o.o. nije odgovoran za tipografske ili druge greške i propuste u prikazu cena, fotografija i tehničkih podataka na web sajtu. Web linkovi (veze) koje sa našeg Web sajta vode ka drugim Web lokacijama koristite na sopstvenu odgovornost, jer ATTOS d.o.o. ne utiče na njihov sadržaj.


Rok isporuke i dostava

Rok isporuke iznosi 1-2 radna dana od momenta potvrde porudžbine, osim ukoliko se kupac i prodavac ne dogovore drugačije. Rok isporuke teče od prvog radnog dana nakon potvrde porudžbine. Subotom i nedeljom se roba ne isporučuje.

Isporuka robe za fizička lica se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, dok pravna lica u dogovoru sa prodavcem imaju mogućnost isporuke robe i na teritorije drugih država.

Robu isporučujemo putem kurirske službe City Express d.o.o.

Takođe, robu možete preuzeti i lično u našoj prodavnici, na adresi Temerinski put 26/a, Novi Sad.

U slučaju da proizvod koji želite da kupite nemamo na stanju, možete nas kontaktirati putem telefona ili slanjem upita na naš mejl, kako bismo Vam dostavili informaciju da li i u kom vremenskom intervalu proizvod može biti dostupan za prodaju.


Troškovi dostave i plaćanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda i naknadno se obračunavaju. Poružbinu je moguće preuzeti i lično u našoj prodavnici, pri čemu se u tom slučaju troškovi dostave ne obračunavaju.

Plaćanje robe se vrši pouzećem prilikom preuzimanja paketa, virmanski na osnovu izdate profakture ili gotovinski dolaskom u našu prodavnicu.


Komunikacija

Obaveštenja o akcijama i komercijalne elektronske poruke moraju biti jasno i nedvosmisleno označene kao reklamne poruke. Pošiljalac mora da bude jasno naveden. Ako korisnik ne želi da prima reklamne poruke i obaveštenja o akcijama, prodavac će to bezuslovno uzeti u obzir i omogućiće mu brisanje iz baze korisnika kojima se šalju mailovi.


Isključenje od odgovornosti

Prodavac će uložiti maksimalne napore da postavi ispravne i ažurne podatke na svoje internet stranice. Međutim, karakteristike proizvoda, zalihe i cene su podložne brzim promenama i postoji mogućnost da prodavac ne uspe pravovremeno da ispravi podatke. U tom slučaju prodavac će obavestiti kupca o izmenama i omogućiti mu da otkaže poružbinu ili zameni naručeni artikal. Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda.


Politika privatnosti

ATTOS d.o.o. se obavezuje da će obezbediti privatnost podataka korisnika.

Prilikom pregleda i pretraživanja sajta od korisnika se ne zahtevaju lični podaci.

ATTOS d.o.o. od korisnika zahteva odgovarajuće podatke kako bi se proces poručivanja i isporuke sproveo na adekvatan način. Osim ispravne e-mail adrese potrebno je da korisnik odabere i lozinku. Drugi lični podaci kao što su ime i prezime, adresa za isporuku i kontakt telefon su potrebni kako bi se proces isporuke uspešno sproveo.

E-mail adresa se koristi za sledeće aktivnosti:
•    Postupak registracije
•    Postupak promene zaboravljene lozinke
•    Slanje obaveštenja vezanih za status porudžbine
•    Slanje obaveštenja o novim proizvodima, akcijama

Obavezujemo se da Vaše lične podatke unete prilikom registracije nećemo koristiti u druge svrhe i da ih nećemo ustupati trećem licu.


Intelektualna svojina

ATTOS d.o.o. je vlasnik autorskog prava na sve sadržaje web sajta www.attos.rs.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenje istih i podložno je tužbi.


Pravna zaštita

Za preostale uslove koji nisu navedeni u opštim uslovima poslovanja važe odredbe relevantnog zakonodavstva na snazi.

 

Meni
Pozovite nas
Maloprodaja:021410699Veleprodaja:021419999