srpski
 
english
 
italiano
 
 
 
 
 
 
Povratak na početnu stranu
 
 
GREE - logo
 

O proizvođaču:

Kompanija GREE Electric Appliances iz Zhuhaia osnovana je 1991. godine i danas je vodeća kompanija specijalizovana za proizvodnju klima uređaja. Sedište, istraživački i razvojni centar kompanije su Zhuhaiu, a proizvodni pogoni su u Kini, i to u Chongqingu, Hefeiu, Zhuhaiu, kao i po jedna fabrika u Brazilu, Vijetnamu i Pakistanu.

Proizvodni kapaciteti kompanije GREE u 2008. godini premašili su 18 miliona klima jedinica, dok je samo vrednost proizvedenih profesionalnih klima uređaja bila veća od 700 miliona USD. GREE je zauzeo lidersku poziciju među proizvođačima klima uređaja ne samo po količinama i vrednosti proizvedenih uređaja već se i visoko pozicionira kvalitetom proizvoda i tehnološkim inovacijama. Proizvodnja u pogonima GREE odvija se po standardima ISO 9001.

Proizvodi kompanije GREE, više od 500 vrsta klima uređaja, na tržištu su prisutni pod orginalnim brendom GREE ali i pod ugovorenim robnim markama u okviru dogovorene višegodišnje saradnje sa poslovnim partnerima kao što su: Daikin, McQuay, York, Vaillant, DeLongi, Ariston, Electrolux, Whirlpool i drugi.

GREE proizvodi su neprekidno u razvoju. Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke, ugrađenim materijalima, što GREE izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i prijatnije korišćenje, GREE je uvek ispred naših želja i potreba.


Internet adresa kompanije GREE: http://www.gree.com.cn/gree_english/
 
  Copyright© 2009 "ATTOS" Novi Sad - All Rights Reserved | Design by SlaVuj